Mi lehet egy fél évszázada működő vállalkozás titka?

Te is szeretnéd tudni a sikeres vállalkozások titkát? Úgy véled, ez valami misztikum? Pedig vannak, akik tényleg fél évszázada több generáción át viszik tovább mindazt, amit másnak 1 évig sem sikerül.

Számos szolgáltatás esetében elmondható, hogy vannak, akik csak kényszervállalkozásként tevékenykednek. Így végeztek, ezt tanulták. Pont.

És vannak, akik részére nem csak egy munka, de egyben hivatásuk is. Ők azok, akik pusztán a motiváció, a munkaszeretet és jó esetben a családi vállalkozás keretén belül számos olyan trükköt, tapasztalatot, és módszert tanultak el a szakmájukban, amit mások nem.

Egy családi vállalkozás sikere, ahol a múlt kötelez – jóval nagyobb odaadásra sarkall minden vállalkozót.  Így van ez a rugók gyártása során is.

Vajon mi az a tényező egy rugógyártásban, mely szinte garantálja a minőségi és sikeres rugókészítést?

Ha valaki már fél évszázada – pontosan 1947 óta – elkötelezett továbbörökítője a kiváló minőségi rugóknak.
Rugókészítő mester munkája más, mint bárki másé. Tapasztalata szinte mindenre kiterjed a gyártáson belül. Ismeri a rugókészítés fortélyait.

A szóban forgó,  apáról fiúra szálló vállalkozás a második generációval sem változott. Specialitása az egyedi rugók készítése.

De napjaikban, amikor tucat számba szaporodnak a vállalkozások és mennek csődbe, vajon mi miatt tudott éveken át sikerrel fennmaradni a cég a rugógyártás területén?

Ismerd meg cikkünkben a jó minőségű, hosszú élettartamú rugók titkát és a céget, amit ezt képviseli!