Gazdasági tanácsadás és könyvelés.

A könyvelés teendői számomra mindig olyanok voltak, mintha egy kínai szöveget próbáltam volna elolvasni. Idegen. Ezért nem is próbálkoztam azzal, hogy én oldjam meg ez a problémát… se magamnak, sem a cégemnek, sem az alkalmazottaimnak. Nem lehet mindenki jó mindenben. Ezt el kell fogadni, és megoldást kell találni arra vonatkozóan, hogy valahogy áthidaljuk a saját nehézségeinket.

Végül a Stabil Kontakt segítségét kértem, azaz ezzel a cégcsoporttal kötöttem szerződést. Azért is tartom előnyös választásnak egy cégügyekkel foglalkozó cégcsoport segítségül hívását, mert nem csak a könyvelés, hanem egyéb gazdasági kérdések, jogi problémák, cégügyekkel kapcsolatos általános ügyek intézését is átvállalják, és így minden ügy intézése egy intézményen belül bonyolítható le. Nem jó, amikor minden ügyét az embernek külön-külön irodákban és vállalkozásoknál kell intéznie: így a cégem teljesen pénzügyi helyzetét átlátja az iroda könyvelője, és minden rendben van, még az alkalmazottak bérszámfejtését is elvégzik.

Mikor kérdésem van, csak bemegyek az ügyintézőmhöz, a különféle paragrafusokat lefordítják az én nyelvemre. Időben informálnak az új jogszabályváltozásokról, ezzel segítenek az adófizetéssel és bérekkel kapcsolatos, valamint az egyéb menedzsmenti döntések meghozatalában.