Pályázat finanszírozó hitellel ki lehet egészíteni a házon belüli erőforrásokat

Nem lehet minden projektet önerőből fizetni, ezért fontos tisztában lenni az elérhető hitel lehetőségekkel. Ma már nem elég csak a pályázatokat benyújtani, hiszen számtalan olyan eset van, amikor bizony önerővel is kell rendelkezni, amelyet sokan csak hitelekből képesek finanszírozni. A Forráscentrum ebben is tud segítséget nyújtani, hiszen kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezik évek óta a pénzügyi szektorban.

Sikerdíjas és díjmentes szolgáltatásokkal is várják az érdeklődőket. Sikerdíjas szolgáltatások közül érdemes kiemelni a pályázatírást, amelyet a Forráscentrum szakértő csapata végez. Itt nem kell semmilyen regisztrációs díjat fizetni, nincsen alapdíj és semmilyen egyéb díjjal sem érdemes számolni. A csapat magas színvonalú szakmai felkészültsége nem vonható kétségbe, tekintve, hogy már eddig is több száz vállalkozásnak segítettek a pályázatok elnyerésében. A projektek megvalósítása mellett a forrás megszerzése sem tartozik a túlzottan egyszerű feladatok közé. A díjmentes szolgáltatások közül a hitel és pályázatfigyelés, a pályázati tanácsadás és szakmai konzultáció, a támogatási szerződés megkötése és a pénzügyi elszámolások monitoring szolgáltatása is beletartozik. Láthatjuk, hogy a cég számtalan ingyen elérhető szolgáltatással teszi még elérhetőbbé a pályázatok elnyerését a kkv-k számára.

A cég a pályázattal kombinált mikrohitel szakértője is, így a hitelügyintézésben is hathatós segítséget tudnak nyújtani a szakemberek. Egy-egy projekt finanszírozásához elengedhetetlen, hogy a hitel lehetőségeket is átgondoljuk. Optimális és igen kedvező hitellehetőségeket kínálnak fel a vállalatoknak, annak érdekében, hogy a pályázathoz szükséges önerő biztosítva legyen. Telephelyfejlesztéshez, új vagy akár használt gépek beszerzésére, ingatlanok építésére, személy- vagy tehergépjárművek megvásárlására is fordítható a hitel. Sok vállalkozás nem tudja, de még ÁFA finanszírozást is meg lehet oldani a hitelekből, ezen felül pedig átmeneti likviditási problémákra is megoldást jelenthet. A szakképzett munkatársak mindig a kedvező és a cégeket alig megterhelő finanszírozási konstrukciókat kínálnak. A hitelek közül a Széchenyi kártya és a különféle vállalkozói hitelek lehetőségei közül lehet válogatni