Béreljen 7 és 9 személyes kisbuszt!

Az Autókölcsönző Klub kínálatában szereplő járművek közt szerepelnek személyautók, 7 és 9 személyes kisbusz, kishaszongépjárművek, hűtőautók stb.Célunk, hogy mindig megtaláljuk az Ön számára azokat a járműveket, melyek megfelelnek az aktuális szükségleteinek, igényeinek.

A 7 és 9 személyes gépjárművel jó szolgálatot tehetnek olyan váratlan alkalmak során, mikor egy nagyobb társasággal utazik. Például, ha a gyerekének születésnapja van, és egy kisebb baráti társaságot kell hazaszállítania, esetleg, ha a vidéki rokonai fellátogatnak egy pár napra, és el szeretnének menni közösen pár helyet megnézni Budapesten, és a város környékén. Sokkal egyszerűbb a fővárosban autóval közlekedni, mivel a tömegközlekedési járművek többnyire kiszámíthatatlanul közlekednek, ráadásul kényelmetlenek is.

A mini buszaink segítségével nem kell ilyen kellemetlenségeknek kitennie magát. Ha gyerekeket szállít, sokkal egyszerűbb egy ilyen járműben odafigyelni rájuk, ha pedig rokonokkal megy, sokkal kellemesebb, hogy végigbeszélhetik az utat. Autóink akár egy napra is kibérelhetőek, de a több napos bérbeadás is lehetséges.