Bízza ránk a csomagjait, és nézzen várost kényelmesen!

A Luggage Storage Budapest azért jött létre, hogy a városunkon átutazó, csak rövid ideig itt tartózkodó turistáknak ne kelljen egy egész napon át cipelni a csomagjaikat. Elsősorban ez átutazó turisták számára lehet hasznos ez a szolgáltatás, hogy amikor ide-oda metróznak a városban, akkor ne kelljen nehéz csomagokkal rohangálniuk. Ehelyett kényelmesen, egy kis válltáskával, vagy anélkül járhatják körbe a városunkat az alatt a pár óra alatt, amíg itt tartózkodnak, ha ránk bízzák a csomagjaikat.

Elsősorban tehát olyan ügyfelekre számítunk, akik egy utazás során rövidebb időt töltenek csak Budapesten, de azt a rövid időt városnézéssel, kényelmes sétával, esetleg egy üzleti találkozó gyors lebonyolításával akarják tölteni. Az ilyen alkalmakat megkeserítheti az, ha magukkal kell cigölni.  Nálunk elhelyezheti őket arra a pár órára, amíg a városban jár.

Közreműködő partnereink révén olyan szolgáltatások megtalálásában is segítünk az ügyfeleinknek, mint a sighseeing buszok igénybevétele, illetve különböző szálláslehetőségeket is tudunk találni. Különféle szuvenír üzleteket is ismerünk, ahova szívesen elnavigáljuk Önöket, hogy Budapestes holmikat tudjanak beszerezni.