Így hoztam létre a Startup cégemet

Tulajdonképpen számos lehetőségem volt -válogathattam volna-, hogy mi szeretnék lenni, ha „nagy leszek”, de hosszú ideig fogalmam sem volt arról, hogy mit szeretnék csinálni, azaz nem voltam teljesen tisztában a lehetőségeimmel. Annak ellenére, hogy a lehető legjobb helyen nőttem fel

Debrecen -, ahol tényleg minden megtalálható, és ahova az ország minden útja vezet.

Talán épp ezért nem volt számomra sosem szimpatikus az, hogy betagozódjak a rendbe, és én is egy állami helyen vállaljak munkát. Én mindig valami sajátban gondolkodtam, többször eszembe jutott a cégalapítás, de az az igazság, hogy fogalmam sem volt arról, hogy milyen jellegű céget lehetne létrehozni. Végül jobb híján egy kommunikáció szakra mentem, mert mindig is szerettem írni. Azt gondoltam, hogy újságíró leszek majd, de aztán lassan tudatosult bennem, hogy ez nem annyira könnyű, mint gondoltam. A legtöbb lapnál szigorúan korlátozzák az újságírókat a szabad véleménynyilvánításban, és az írói szabadságukban, ez pedig nekem sosem volt igazán szimpatikus.

Pár egyetemi ismerősömmel ugyan arra a véleményre jutottunk, hogy nincs ez így rendben, hogy nem tudunk szabadon arról írni, amiről szeretnénk, létrehoztunk egy saját honlapot, ahova a cikkeinket feltöltöttük. Mivel egy idő után számos követőre szert tettünk, és már kaptunk hirdetési ajánlatokat, elmentünk egy olyan cégcsoporthoz, akiknek ott volt a cég alapítás is a szolgáltatásaik közt. Tanácsot kértünk a velük dolgozó jogi-, és gazdasági tanácsadóktól, és ettől kezdve már cégként üzemeltettük a blogunkat, a hirdetésekből befolyó összegből pedig megélünk.