Milyen haszonnal bír egy különleges kulcstartó?

Én, személy szerint mindig is szerettem egy különleges kulcstartó mellett dönteni, ha a kulcscsomómról volt szó. Emlékszem, hogy gyerekként abból a furcsa műanyag szálból, abból a színesből fontam magamnak díszeket a kulcscsomómra. Nem álltam meg egynél persze, hanem vagy három tucatot tettem fel egyszerre a karikára.

Nem vagyok egyedül szerintem azzal az igénnyel, hogy szeretem, ha a kulcstartóm nagy. Ma már persze nem 36 fonott lógót tartok rajta, hanem mindig van egy jó nagy dísz, amit rácsatolok a kulcskarikára. Többnyire nekem a nagy pomponosok azok, amik tetszenek. De nem is az a funkciójuk, hogy szépek legyenek, hanem, hogy a női táska rejtelmeiből is könnyen előhúzható legyen.

Az idő múlásával a testvéreimnek is fontossá vált a kulcstartó, de látom, hogy nekik teljesen más a funkció: míg nekem a nagy, színes, látványos, saját készítésű, vagy épp nekem tetsző volt a lényeg, nekik inkább a kicsi, de sokatmondó a fontos. Sokat keresnek a neten mémeket, és azokon nevetnek, és sok YouTube vloggert is követnek, és a hozzájuk kapcsolódó poénok is rendszeresen téma náluk. Ezekhez kapcsolódóan választottak kulcstartót is. Addig, amíg nem találtak olyat, ami mondott volna valamit számukra, vagy lett volna többletjelentése, addig nem vettek semmit sem.