Milyen hibákra érdemes odafigyelni, a székhelyszolgáltató kapcsán?

Egy startup számára nagyon is előnyös az, ha az ember vállalkozása emellett igénybe veszi a székhelyszolgáltatás nyújtotta előnyöket. A székhelyszolgáltatás intézménye arról szól, hogy a kis cég személyi titkárnőjeként fogadja a hivatalos leveleket, majd azokat biztonságos, és átlátható, ellenőrizhető módon tárolja.

Viszont vannak olyan buktatók, és helytelenül működő székhelyszolgáltatók, melyekre legkevésbé sem jellemző a biztonság, precizitás, odafigyelés. Ezért is érdemes odafigyelni, hogy melyik céget választjuk akkor, amikor letesszük a voksunkat egy székhelyszolgáltató cég mellett.

Sok székhelyszolgáltató nem megbízható módon tárolja az adatokat, és nem értesíti a partnereket az új levelek érkezéséről, nem továbbítja azokat időben az ügyfél könyvelőjének stb. Ezzel ellentétben egy jól működő, precíz szolgáltató cég minden nap informálja az ügyfeleket a levelek érkezéséről, szkennelve továbbítja azokat a könyvelőiknek.  Fontos tehát, hogy rendesen körbenézzünk, mielőtt választunk, és megnézzük az adott székhelyszolgáltató értékelését is.