Hogyan legyek jó manager?

A VIP Coaching Center több területet lefedve biztosít programokat arra vonatkozóan, hogy a, vállalkozókat sikerre juttasson. Első lépésként segítenek felmérni az adott cég céljait, a vállalkozó motivációit, ennek megismerésére már akár online is van lehetőségünk, a motivációs térkép áttekintése, és a hozzá kapcsolódó quiz kitöltése révén.

A tesztek, coachingok folyamán olyan fejlesztő tréningek igénybevételére is lehetőségünk nyílik, mint mondjuk a manager képzés, mely abban segít, hogy vezetőként hogyan motiváljuk az alkalmazottainkat, beosztottainkat.  Ha rosszul csináljuk a dolgokat, azt vehetjük észre, hogy alkalmazottaink időről-időre cserélődnek, nem érzik jól magukat cégünknél. De ha át tudjuk adni a lelkesedésünket, és ha tudjuk motiválni tudjuk őket az ő saját motivátorak megélését biztosító módon, akkor nagy eséllyel meg tudjuk őket tartani.

Ebben segítünk a motivációs térkép (Motivational Maps®) diagnosztikánkra alapuló fejlesztési folyamatainkban. A csapat motivációs térkép már a folyamat elején azonnal számokban öntve láthatóvá és érthetővé teszi, mi a motiváló a vezető és beosztottai számára, hol vannak azok a területek, amikre fókuszálva tudnánk munkatársak motiváltságát növelni, milyen potenciális motivációütközések akadályozták eddig a munkát.  A vezetők tudása a motivátorok és motiváció természetének megismerése által jelentősen nő, és így képességük a motivációnövelésre is.