Aláírás, pecsét, küldés: Egy koppintással rendezheted a DocuSignban a szerződéseket

A dokumentumok aláírásához gyakran több e-mailre és találkozóra van szükség, sőt nagy ritkán egy elfeledett őskövület, a faxgép is előkerül.

A DocuSign sokkal hatékonyabb megoldást kínál: a végtelen papírhegyek lapozgatása helyett elektronikus aláírással láthatod el a dokumentumokat, ami nemcsak gyorsabb, de környezetbarátabb is.

Ahelyett, hogy kinyomtatnál több tíz oldalas dokumentumokat, csak hogy egy aláírást firkants az utolsó oldalukra, az appal egyszerűen végiggörgetheted a különféle szerződéseket és engedélyeket, és elektronikusan aláírhatod őket, rengeteg vesződséget spórolva meg ezáltal. Amikor megnyitod az alkalmazást, két számot látsz az irányítópulton: az egyik azt jelzi, hány dokumentum vár a te aláírásodra (Needs My Signature), a másik pedig azt, hogy hány dokumentum vár valaki más aláírására (Waiting for Others).

Egy dokumentum aláírásához koppints a Sign & Send (Aláírás és küldés) lehetőségre a főoldalon. Még a toll színét is kiválaszthatod.

Alá kell íratnod valakivel egy lemondó nyilatkozatot? Szkenneld be, tölts fel róla egy képet, vagy importáld egy másik appból. Amikor a dokumentum megjelent a DocuSignban, koppints az Add A Signer (Aláíró hozzáadása) lehetőségre. Ezután add meg az illető nevét, elérhetőségét és szerepkörét, az alkalmazás pedig már el is küldi a dokumentumot a címzettnek.

A dokumentumok aláírása ingyenes; az elküldéshez azonban előfizetés szükséges. Ennyit mindenképp érdemes befektetni a fák megmentésébe!