Az ember legjobb barátja: Ki a jó fiú? Dogo a jó fiú!

Tappancs! Ül!

TAPPANCS! GYERE VISSZA! MOST RÖGTÖN! NEM KÖPÖD KI AZONNAL? KÉRLEK!

Ismerősen hangzik? Ha igen, akkor a Dogo neked és kutyusodnak egyaránt hasznára válhat. Ez a szórakoztató app a kutyák betanításához használható, segítségével pedig végre elérheted, hogy Tappancs hallgasson rád.
A Dogo hasznos tanácsainak és imádni való illusztrációinak köszönhetően kutyád betanítását te és kiskedvenced egyaránt élvezni fogjátok.

A Dogo segít neked különféle dolgokra betanítani a kutyádat, kezdve azzal, hogy hallgasson a nevére, egészen addig, hogy parancsszóra leüljön, maradjon, pacsit adjon vagy a földön gurulva átforduljon.

Azonkívül, hogy hatásos és egyszerűen követhető lépéseken keresztül mutatja be, mit kell tenned, a Dogo egy virtuális klikkert is biztosít a számodra. Tanítsd meg kutyusodat arra, hogy összekapcsolja a klikker hangját a jutalomfalatokkal és a dicséretekkel, és még könnyebben fogja megtanulni a parancsszavakat.

Mindez remek szórakozás, de az aranyos illusztrációk és a játékos tanulás mellett az alkalmazásnak komoly oldala is van.

Minden modul egy vizsgával zárul, melynek során te és a kutyád egyaránt górcső alá kerültök, hogy kiderüljön, megütitek-e a mércét. Készíts felvételt a kutyád teljesítményéről, majd küldd el azt képzett kutyaszakértőknek, akik megnézik, és eldöntik, fejlődött-e eleget a kutyusod ahhoz, hogy továbblépjen a következő modulra.

Oké, megvolt a betanítás, most ugorjunk neki még egyszer… Tappancs, ül!

Ez az! Ki az okos kutya? Te vagy az okos kutya!