A belföldi szállítás csúcs gépparkja

Az építőipar most is dübörög, ezért hatalmas szükség van továbbra is a belföldi szállítás kihívásait megoldó vállalkozásokra. A Konrad Daru már rég óta az ország egyik legmegbízhatóbb partnere és rengeteg elégedett ügyfelet szolgáltak ki az évek során. A belföldi szállítás sikerének a titka a megfelelő géppark, mely a Konrad Daru esetében elsődleges szempont.

A Man 8×4 tehergépkocsi, mely egy 21 tonnás daruval van felszerelve, minden olyan esetre alkalmas amikor daruzási feladatokra van szükség. Az országban található legnagyobb teljesítményű gólyadaru nehéz terepen, kis helyeken vagy csarnokban is képes kiválóan teljesíteni a feladatát.

A városi területre és terepre is, amikor a daru magasabb kinyúlására van szükség a 14 tonnás daruval felszerelt Volvo 6×6 vontató egy remek választás. Ennek a járműnek 33 méteres a kinyúlása és 500 kg teherbírásra is alkalmas.

A Scania 8×4 tehergépkocsi a 10 tonnás darunak köszönhetően nemcsak daruzási műveletekre használható, hanem belföldi szállításra is tökéletes gépjármű. Ugyanezekre a feladatokra a Ginaf tehergépkocsi is optimális választás.

Abban az esetben, ha egy nehéz súlyú daruzott terhet kell hosszú ideig vagy országutón szállítani, a 6 tonnás nagy teherbírású és a 10 tonnás daruval rendelkező DAF XF tehergépkocsira bátran rálehet hagyatkozni ez ügyben. Ennek a 8 tonnás daruval felszerelt változata, pedig szinte bármi elszállítására alkalmas és sokszor konténerek belföldi szállítására szokták kihasználni.

Ha a felsorolt gépjárművek közül bármelyikre szükség lenne belföldi szállítás és daruzás céljából vagy további gépjárművekről szeretne bárki érdeklődni, mindenképp érdemes felvenni a céggel a kapcsolatot és rendelkezésre fognak állni.