iroda

Vállalkozol? Ez tetszeni fog

Egzotikus növények, biliárdasztalok, relaxációs szobák… néhány vállalkozó irodája mintha egyenesen egy lakberendezési magazinból lépett volna ki. Ha félretesszük a kliséket, az igazság az, hogy egy üzlet létrehozása rendkívül megerőltető és bonyolult vállalkozás.

Nem számít, milyen elképzeléseid vannak vállalkozásoddal kapcsolatban – legyen az álmaid irodájának megteremtése a Szilícium-völgyben vagy egy helyi biciklibolt létrehozása –, appjaink segítenek céljaid elérésében.

Szervezd meg csapatod

A cégek számára a csapatok megszervezése jelenti az egyik legnagyobb kihívást. Az Asana: organize tasks & work használatával optimalizálhatod munkatársaid együttműködését és kommunikációját.

Először építs fel egy csapatot, majd hozd létre projekted: az app az egyes munkatársak szakértelme alapján jelöli ki a feladatokat, valamint határidőket és emlékeztetőket állít be.

A csapattagok közötti interakció megkönnyítése érdekében az Asana az egyes csapatok számára különböző levelezőlistákat is létrehoz. Meglátod, seperc alatt felturbózod csapatod produktivitását.
Vezesd projektjeid táblán vagy listán.

Asana: Your work manager

Támogasd a megfelelő kommunikációt

Ha fejlesztenéd csapatod kommunikációját, a Microsoft Teams megfelelő kiindulási pont lehet. Az alkalmazás lehetővé teszi a munkatársak közötti kapcsolattartást és csevegést, emellett audió és videó felvételére, valamint megosztására, és közös csevegőfelület létrehozására is alkalmas.

Ráadásul dokumentumaidat és beszélgetéseidet is elmentheted az app felhőjében, így bárki bármikor könnyedén elérheti és szerkesztheti őket. Nincs ennél egyszerűbb és hatékonyabb mód csapatod kommunikációjának fenntartására.

Microsoft Teams

Találj szabadúszókat

Üzleted növekedése egyúttal új kihívások elé is állít. Kellene egy új logó? Esetleg egy weboldal? Vagy egy céget bemutató videó? Nem baj, ha csapatodban senki nem ért ezekhez, a Fiverr – Freelance Services segítségével megtalálhatod a megfelelő személyt a több ezer szabadúszó között.

A „Publish an offer” (Ajánlat közzététele) opcióra koppintva létrehozhatsz egy speciális igényeidnek megfelelő ajánlatot, vagy a Search (Keresés) gomb használatával átböngészheted az elérhető szakemberek listáját. Ha például fordítót keresel, válaszd a Translation (Fordítás) kategóriát, ahol megtalálod a szakterület jelöltjeit.
Keress szakembereket különféle projektekhez.

Fiverr – Freelance Services

Számlázz egyszerűen

Ha még nincs könyvelőd, érdemes kipróbálnod az Invoice & Estimate – Billdu alkalmazást. Ha önálló vállalkozó vagy kisvállalkozó vagy, használd az appot számlák kiállítására, kövesd nyomon kiadásaid, és ez csak a kezdet.

Számláidat logód, aláírásod vagy e-mail-címed hozzáadásával személyre is szabhatod, és persze bármikor generálhatsz számlát, ha egy ügyfél rendelést ad le weboldaladon.
Hozz létre seperc alatt számlákat és vételi megbízásokat.

Invoice, Estimate Maker Billdu

Ne maradj le egyetlen ötletről se

Csapatod az ötletek olvasztótégelye? Ki tudja, talán ami ma elképzelhetetlennek tűnik, holnap az évtized ötlete lesz. Az Airtable olyan hatékony és egyszerűen használható alkalmazás, amelyben rendszerezheted ötleteidet, miközben együttműködsz csapatod tagjaival.

Az Airtable félig táblázatkezelő program, félig adatbázis, amellyel egyetlen helyen kezelheted csapatod napi munkamenetét.