kutya

Tartsd szemmel házi kedvencedet!

Széttépi a párnákat, rágcsálja a bútort, halálosan unja magát – gondolkodtál már azon, hogy a kutyád mivel tölti valójában az időt, amíg távol vagy? Érthető, ha a távolléted alatt hiányzol a legjobb cimborádnak, ám a Barkióval ilyenkor is szemmel tarthatod.

Ezzel az alkalmazással láthatod a kutyádat, és kapcsolatba léphetsz vele, bárhol is vagy – csak két eszköz kell hozzá. Szinkronizáld őket, majd az egyiket helyezd el abban a szobában, ahol a blöki az idejét tölti. Jó, ha a kamera rálát a helyiség nagy részére. Ezután kapcsolódj rá erre az eszközre a nálad lévővel, és máris élő adásban láthatod a kutyádat.
Távolról is szemmel tarthatod a kedvencedet.

Nyomon követheted, mit csinál épp a kutyád; akár ugat, futkos vagy épp sziesztázik. Az egyik legmenőbb funkció a Talk (Beszéd) gomb – köszönj a kutyusodnak, és élvezd az arcára kiülő döbbenetet! Ezzel a funkcióval meg is nyugtathatod őt, ha idegesnek vagy lehangoltnak tűnik.

Akár utasításokat is felvehetsz előre. Ez hasznos lehet, ha látod, hogy a kedvenced rosszalkodik, de élőben épp nem tudsz beszélni hozzá. Koppints a mentett utasításra, például: „Nyughass, Rocky!” – és az eszköz lejátssza neki. Láthatod, ahogy négylábúd hegyezi a fülét, és pillanatok alatt megnyugszik.

A Barkio segítségével távolról is megnyugtathatod a kedvencedet, így a párnáid épek maradnak, és egy nyugodtabb blöki vár haza.