Spotify lejátszási lista

A Spotify lejátszási lista megosztása

Az ókorban, az internet és a streaming zene előtt, a mixtape készítés szeretteinek a szeretet széles körben elismert jele volt. Az ilyen átgondolt ajándékokat most lejátszási listák váltották fel az olyan zenei streaming szolgáltatásokban, mint a Spotify. Bár nem kevésbé értelmesek, az ilyen digitális lejátszási listákat sokkal könnyebb elkészíteni és megosztani.

Így oszthat meg egy Spotify lejátszási listát.

 

Nyissa meg a Spotify-t. Kattintson vagy koppintson a megosztani kívánt lejátszási listára.

Kattintson vagy érintse meg a képernyő bal oldalán, a lejátszás gombbal egy vonalban található „…” elemet. Ezzel megnyílik egy menü. Innentől különböző lehetőségek közül választhat a lejátszási lista megosztására attól függően, hogy a Spotify asztali vagy mobilalkalmazását használja.

 

Asztali számítógépen

A Spotify lejátszási listák megosztása meglehetősen egyszerű asztali számítógépen. Ebből a menüből válassza a “Megosztás” lehetőséget az almenü megnyitásához. Kattintson a „Hivatkozás másolása lejátszási listára” elemre. Ezzel kimásol egy linket a lejátszási listára, amelyet beilleszthetsz egy csevegésbe, e-mailbe vagy bárhová, ahol csak szeretné.

 

Mobilon

A Spotify lejátszási listák megosztása a mobilalkalmazásból valamivel bonyolultabb, egyszerűen azért, mert nagyon sok lehetőség van rá.

 

Beolvasható Spotify-kód megosztása:

Érintse meg a képet a menü tetején a nagyításhoz. Az alján egy Spotify kód lesz. Érintse meg a „Mentés fényképekhez” lehetőséget a kép mentéséhez, vagy készítsen róla képernyőképet. Ne feledje, hogy a „Mentés fotók közé” funkcióhoz hozzáférést kell adnia a Spotify-nak a fényképeihez. Küldje el a képet a címzettnek. Ezután a telefon kamerájával beolvashatják a kódot a Spotify alkalmazásban, és hozzáférhetnek a lejátszási listához.

 

Megosztás linken keresztül:

Ebben a menüben válassza a “Megosztás” lehetőséget egy új ablak megnyitásához. Az asztali alkalmazáshoz hasonlóan érintse meg a “Hivatkozás másolása” elemet a lejátszási listára mutató hivatkozás megjelenítéséhez. Ezután beillesztheti ezt a linket, és elküldheti üzenetben a címzettnek.

 

Közvetlen megosztás egy másik alkalmazásban:

Ebben a menüben válassza a “Megosztás” lehetőséget egy új ablak megnyitásához. Válassza ki, hogy melyik alkalmazással szeretné megosztani lejátszási listáját a képernyő alján található ikonok közül. A lehetőségek között szerepelhet a Twitter, a WhatsApp, a Facebook vagy az Instagram.

Adjon engedélyt a Spotifynak a megfelelő alkalmazás megnyitásához. Ez automatikusan létrehoz egy bejegyzés- vagy üzenettervezetet, amely a lejátszási listára mutató hivatkozást tartalmaz. Ha szeretné, testre szabhatja az üzenet piszkozatát, majd a szokásos módon küldje el vagy tegye közzé a kiválasztott alkalmazásban.