CAD-CAM informatikus tanfolyam

Hétvégi vagy esti képzés vizsga- és időpont-garanciával, álláslehetőséggel!
 • Nálunk versenyképes szakmát és azonnal állásajánlatokat kapsz.
 • Álláslehetőségek SAJÁT PARTNERCÉGEINKNÉL is!
 • Válassz minket, ahol a sikeres vizsgák aránya 97%, a vizsga után 3 hónapon belül elhelyezkedők aránya 79%.
 • Jelentkezz most! Akciós képzés! Ez a különleges ajánlat július 31-ig érhető el az ügyfélszolgálatunkon. 19% kedvezmény egyösszegű befizetés esetén!
 • Jelentkezz most CAD-CAM informatikus képzésünkre! Még 6 nap a jelentkezési határidőig!
Szeretnél olyan informatikai tudáson alapuló, modern szakmát tanulni, amivel itthon és külföldön egyaránt válogathatsz az állásajánlatok közül? Válaszd a CAD-CAM informatikus - CNC programozó képzésünket és dolgozz egy igazán high-tech területen!
Ingyenes tájékoztató
Jelentkezés
Tudj meg többet a tanfolyamról!
Még be sem iratkoztál, de máris izgulsz a vizsgák miatt? Felesleges! Az elmúlt évek adatai szerint nálunk a sikeresen vizsgázók aránya 97% felett van, ráadásul mindenkinek biztonságot nyújt a vizsgagarancia!
Álláslehetőségek külföldön és belföldön, pályakezdőknek is! Mi a végzés után sem hagyunk magadra. Partnereinken keresztül is támogatunk a hazai és a külföldi munkakeresésben. Ennek is köszönhető, hogy végzőseink 79%-a a vizsga után 3 hónapon belül sikeresen elhelyezkedik!
CAD-CAM informatikus képzéseinken eddig összességében közel 600 diák szerezte meg azokat a szakmai ismereteket, melyek hozzásegítik birtokosukat a szakmai sikerhez. A legjobban kereső, CAD-CAM informatikus képzést nálunk végzett diákunk fizetése: nettó 500000 Ft. Ez egy olyan összeg, amiért már megéri tanulni és dolgozni. Célunk, hogy minél több diákunk számára elérhetővé tegyük a szakmai megbecsülésnek ezt a szintjét.

Legutóbbi vizsgaeredményeink:
Dátum Sikeresen vizsgázók száma Jegyek átlaga
2013. január 22 tanuló 4.7
2013. április 25 tanuló 4.4
2013. április 29 tanuló 4.9

Ezúton is gratulálunk és köszönjük a vizsgabizottság munkáját! Ezek azok a valódi eredmények, amik a képzés színvonalát minősítik!

Gáspár Mátyás: 1 thumb

Tanáraink bemutatkozása

 • Szathmári József

  Szathmári József

  • ZMKMF radiokémiai mérnök 1985
  • BGF számítástechnikai programozó

  12 éve tanítok az Egressy Gábor Két Tanítási nyelvû Szakközépiskolában, informatikát, számítástechnikát

 • Müller György

a CAD-CAM informatikus tanfolyam főbb adatai:

Időtartam, ütemezés 11 hónap
Ütemezés 13 alkalommal kéthetente, utána hetente
Elmélet-gyakorlat aránya 40-60%
A képzéshez szükséges végzettség Érettségi
Alkalmassági vizsgálat Nem szükséges
Képzési díj részletfizetésben 39.990 Ft
Képzési díj egy összegben 339.990 Ft
A következő csoport indulási dátuma Csatlakozz futó csoportunkhoz!
Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak!
Nem tudsz várni következő csoportunk indulásáig?
Csatlakozz futó csoportunkhoz!
question mark icon

Kérdésed van? További információkra van szükséged?

Kérd ingyenes tájékoztatónkat, vagy keress minket:
06-1-700-4144 | uszolg@vallalkozosuli.hu | 1066 Budapest, Lovag utca 9-11., I. emelet
Ingyenes tájékoztató
Jelentkezés
Tudj meg többet a tanfolyamról!

INGYENES PRÓBA!

Mi nem árulunk zsákbamacskát. Ülj be egy óránkra és győződj meg magad képzésünk színvonaláról. Élj az ingyenes próba lehetőségével, egyeztess időpontot minél hamarabb! (Keress minket a 06-1-700-4144-es telefonszámon, vagy írj a uszolg@vallalkozosuli.hu címre.) Addig is ismerd meg tanárainkat, nézd meg tantermeinket!

11 megdönthetetlen érv, amiért érdemes minket választanod:

 1. Hétvégi időpontok - munka, vagy család mellett is tanulhatsz
 2. Kedvező részletfizetési lehetőségek - a tanfolyam és a vizsga árára is!
 3. Rugalmas időbeosztás
 4. Vállalható óraszámok
 5. Időpont garancia - nálunk minden meghirdetett tanfolyam elindul
 6. Gyakorlatközpontú oktatás, sok szakmai gyakorlat
 7. Kiemelkedő vizsgaeredmények: 97% feletti sikeres vizsgaarány, vizsgagarancia
 8. Segítünk munkát találni - a sikeres elhelyezések aránya 79% feletti
 9. Hatalmas meglepetés ajándékcsomag és kedvezménykártyák minden beiratkozónak!
 10. Nemzetközi tanúsítvány, tetszés szerinti európai nyelven
 11. Továbbképzési lehetőség 20% akciós kedvezménnyel!

Elhelyezkedés és fizetés

A CNC-programozó évek óta az egyik legkeresettebb hiányszakma. Magyarországon és Európában egyaránt lámpással kell keresni a CNC gépeket programozni, beállítani jól tudó szakembereket. Ők most az informatikai fejlesztőknél is magasabb fizetésekért kelnek el, versengenek értük a kisebb-nagyobb cégek.Tapasztalataink szerint alkalmazottként nettó 130.000-160.000 forint a kereseti lehetőség, vállalkozóként 400.000-600.000 forintos havi kereset realizálható. Külföldön ennek akár a többszöröse is elérhető!

OKJ-s szaktanfolyamok magas szakmai elismertséggel, immáron 12 éve a Drégelyvár Oktatási Központ szervezésében!

question mark icon
Csatlakozz futó csoportunkhoz! Ne maradj le, ezt a tanfolyamot nem érdemes kihagyni!
Jelentkezz most!
Kérd ingyenes tájékotatókat!
Tudj meg többet a tanfolyamról!
Képeztesse munkatársait! A tanfolyamainkat igény esetén zárt, illetve kihelyezett képzés formájában is megtartjuk. Kérje speciális, az önök igényei szerint kialakított ajánlatunkat!

A CAD-CAM informatikus tanfolyamunkon ezekről is tanulni fogsz:

Ha lelkesedsz a műszaki rajzokért, és a gépi beállítások érdekelnek, légy jól kereső CAD-CAM informatikus!

A műszaki rajzok értelmezésének művészévé teszünk tanfolyamunkon. Tapasztalt szakembereink megtanítják Neked azokat a CAD-CAM finomhangolási trükköket, melyek segítségével a legbonyolultabb gépi beállításokat is könnyedén kezelni fogod. Az alkatrészkészítés nemzetközi szintű ismerete is a birtokodban lesz. CAD-CAM-szakértőként lézer pontossággal látod majd át az adatbázisok rendszerét és a munkaszervezési feladatokat is hatékonyan oldod majd meg.

A milliókat érő gépi finomműszerek rutinos készítését is professzionális szinten oldod majd meg CAD CAM képzésünket követően.

Kinek ajánljuk ezt a munkát?

A CAD-CAM programozást leginkább azoknak ajánljuk, akiket egyaránt érdekel a programozás és a gépgyártás. Olyanoknak való ez a munka, aki szeretik látni, hogy megvalósul az, amit elterveztek.

INGYENES PRÓBA!

Mi nem árulunk zsákbamacskát. Ülj be egy óránkra és győződj meg magad képzésünk színvonaláról. Élj az ingyenes próba lehetőségével, egyeztess időpontot minél hamarabb! (Keress minket a 06-1-700-4144-es telefonszámon, vagy írj a uszolg@vallalkozosuli.hu címre.) Addig is ismerd meg tanárainkat, nézd meg tantermeinket!

Mivel foglalkozik a CAD-CAM informatikus?

A CNC (Computer Numerical Control) gép olyan szerszámgép, ami a vezérlést végző programozható mikroszámítógépet is tartalmazza. Tanfolyamunkat elvégezve olyan szakember leszel, aki a számítógép támogatta tervezés (CAD) és a számítógép támogatta gyártás (CAM) területén egyaránt jártas, képes a számjegyvezérlésű szerszámgépek programozására, beállítására,működtetésére és karbantartására. A CNC szerszámgépek alkalmazása a gyártás, az ipar területén a legszélesebb körben elterjedt, ezért az autógyártástól kezdve a különböző célgépek gyártásáig mindenhol szükség van jól képzett CNC programozókra.
Nem kell félned, nem kell állandóan az iskolapadban ülnöd! A tanfolyamon az elmélet és a gyakorlat aránya 40-60 százalék.

Csak négy lépésre vagy új szakmádtól!

Beiratkozás
Tanfolyam
Sikeres vizsga
Elhelyezkedés

Még mindig nem jelentkeztél? Igyekezz, töltsd ki a jelentkezési lapot, a szabad helyek száma korlátozott!! Ne szalaszd el a lehetőséget, ezt a tanfolyamot nem érdemes kihagyni! Kezedben a jövőd!

Tárgyi eszközeink

A jó iskola valódi élményt ad! Ehhez persze optimális technikai feltételek kellenek. Ha nálunk tanulsz, korszerű és kiváló körülmények között ismerkedhetsz meg választott szakmáddal - tanulás közben is remekül érzed majd magad!

Válassz tanfolyamaink közül! Mi kiváló helyszínt, ideális eszközöket adunk ahhoz, hogy a szakterületed professzionális szakemberévé válj!

Jelentkezz most!
Kérd ingyenes tájékotatókat!
Tudj meg többet a tanfolyamról!
Képeztesse munkatársait! Tanfolyamainkat igény esetén zárt, illetve kihelyezett képzés formájában is megtartjuk. Kérje speciális, az önök igényei szerint kialakított ajánlatunkat!
question mark icon

Maradt még kérdésed? Keress minket!

06-1-700-4144 | uszolg@vallalkozosuli.hu | 1066 Budapest, Lovag utca 9-11., I. emelet

AJÁNDÉKOK, KEDVEZMÉNYEK - máshol ilyet nem találsz!

 • ELEKTRONIKUS SEGÉDANYAGOK - az összes szükséges jegyzet, elektronikus anyag, videó, kép, hang, ILIAS távoktatási rendszerünkben - EGYEDÜLÁLLÓ A FELNŐTTKÉPZÉSBEN!
 • Hogyan tanuljunk? - Elektronikus anyagunk segítségével könnyebb lesz az elméleti tárgyak elsajátítása.15.990 Ft értékű SAJÁT FEJLESZTÉSŰ, EXKLUZÍV ANYAG. CSAK NÁLUNK!
 • Az ütős önéletrajz és a profi állásinterjú trükkjei Te most ezt a 15.990 Ft értékű elektronikus anyagot is TÉRÍTÉSMENTESEN kapod. Máshol el nem érhető EXKLUZÍV ANYAG!
 • Profi támogatás az elhelyezkedésben, vállalkozás indításában - A FELNŐTTKÉPZŐK KÖZÜL EGYEDÜL MI MUNKAERŐ-KÖZVETÍTŐ ÉS KÖLCSÖNZŐ CÉGET MŰKÖDTETÜNK
 • Pályaorientációs tanácsadás – ha nem tudod még biztosan, melyik szakmát válaszd
 • Előzetes tudásszint-felmérés – ha van beszámítható előképzettséged, amivel RÖVIDEBB vagy OLCSÓBB lehet Neked a képzés!
 • Külsős szakmai gyakorlat szervezése – MÁS ISKOLÁK EZT NEM IS VÁLLALJÁK!
 • KRESZ tanfolyam – TELJESEN INGYEN, CSAK NÁLUNK!
 • Bankszámla HAVI 0 forintos kezelési költséggel - CSAK KÉRNED KELL! Tanulói telefon-előfizetés - 0 forintos alapdíjjal - CSAK KÉRNED KELL!
 • Törzskártya a SOTE KLUBBA - 1 éves ingyenes belépés, 20%-os fogyasztási kedvezmény!
 • INGYENES MASSZÁZS szépségszalonunkban, 1 alkalommal – a tanfolyam fáradalmait itt kipihenheted!
 • Ajándék vacsora ÉLETED VÉGÉIG minden születés- és névnapodra a Dióhéj étteremben! KUPONFÜZET, ami további kedvezmények egész csokrára jogosít fel. Partnereink több, mint 100 ajándéka és kedvezménye - ilyen csomagot máshol nem találsz! HA CSAK AZ AJÁNDÉKOK FELÉT BEVÁLTOD, az is több mint 500.000 Ft!
 • 90% KEDVEZMÉNNYEL KAPOD CSAK NÁLUNK: Informatikai alapismeretek – ECDL 7 modul, Outlook csoportmunka és kiterjesztett Excel-használat tanfolyamot, 239.990 Ft helyett 49.990 Ft-ért.
 • 50% KEDVEZMÉNNYEL KAPOD CSAK NÁLUNK: Az összes tankönyvet, szakkönyvet, segédanyagot, amit a képzéshez célszerű megvenned – nem teszünk rá hasznot, nagykereskedelmi áron adjuk Neked A tanfolyamhoz szükséges összes eszközt, anyagot, amit esetleg meg kell venned – nagykereskedelmi áron, haszon nélkül beszerezzük Neked!
 • 20% KEDVEZMÉNNYEL KAPOD CSAK NÁLUNK: BÁRMILYEN FAKULTÁCIÓRA, TOVÁBBKÉPZÉSRE VAGY MÁSIK TANFOLYAMRA JELENTKEZEL HOZZÁNK, 20% kedvezményt biztosítunk Neked a teljes tandíjból! A Dióhéj étteremből rendelt ételek és italok árából tanulónkként 20% kedvezményt kapsz, akkor is, ha már nem jársz hozzánk az iskolába!