Kőfaragó, műköves, épületszobrász képzés

Hétvégi vagy esti képzés vizsga- és időpont-garanciával, álláslehetőséggel!
 • Nálunk versenyképes szakmát és azonnal állásajánlatokat kapsz.
 • Álláslehetőségek SAJÁT PARTNERCÉGEINKNÉL is!
 • Válassz minket, ahol a sikeres vizsgák aránya 97%, a vizsga után 3 hónapon belül elhelyezkedők aránya 87%.
 • Ez a képzésünk jelenleg nem indul, kérjük tekintse meg további kínálatunkat és válasszon jelenlegi képzéseink közül!

Egy igazán férfias munka, ahol egyszerre megmutathatod, hogy az erő mellett alkotókészség is lakik benned. Olyan építőipari munka ez, ahol maradandót alkothatsz. Ha olyan munkát keresel, amivel értéket hozhatsz létre, ahol nyomot hagysz magad után, válaszd a kőfaragó, műköves és épületszobrász szakmát!
Ingyenes tájékoztató
Jelentkezés
Tudj meg többet a Kőfaragó, műköves, épületszobrász tanfolyamról!
Még be sem iratkoztál, de máris izgulsz a vizsgák miatt? Felesleges! Az elmúlt évek adatai szerint nálunk a sikeresen vizsgázók aránya 97% felett van, ráadásul mindenkinek biztonságot nyújt a vizsgagarancia!
Álláslehetőségek külföldön és belföldön, pályakezdőknek is! Mi a végzés után sem hagyunk magadra. Partnereinken keresztül támogatunk a hazai és a külföldi munkakeresésben. Ennek is köszönhető, hogy végzőseink 87 %-a a vizsga után 3 hónapon belül sikeresen elhelyezkedik!
Kőfaragó, műköves, épületszobrász képzéseinken eddig összességében közel 500 diák szerezte meg azokat a szakmai ismereteket, melyek hozzásegítik birtokosukat a szakmai sikerhez.

Legutóbbi vizsgaeredményeink:
Dátum Sikeresen vizsgázók száma Jegyek átlaga
2013. január 28 tanuló 4.5
2013. május 26 tanuló 4.1
2013. december 21 tanuló 4.4

Ezúton is gratulálunk és köszönjük a vizsgabizottság munkáját! Ezek azok a valódi eredmények, amik a képzés színvonalát minősítik!

Csercsa Győző: 1 thumb
Nem tudsz várni következő csoportunk indulásáig?
Csatlakozz futó csoportunkhoz!
question mark icon

Kérdésed van? További információkra van szükséged?

Kérd ingyenes tájékoztatónkat, vagy keress minket:
06-1-700-4144 | uszolg@vallalkozosuli.hu | 1066 Budapest, Lovag utca 9-11., I. emelet
Ingyenes tájékoztató
Jelentkezés
Tudj meg többet a Kőfaragó, műköves, épületszobrász tanfolyamról!

INGYENES PRÓBA!

Mi nem árulunk zsákbamacskát. Ülj be egy óránkra és győződj meg magad képzésünk színvonaláról. Élj az ingyenes próba lehetőségével, egyeztess időpontot minél hamarabb! (Keress minket a 06-1-700-4144-es telefonszámon, vagy írj a uszolg@vallalkozosuli.hu címre.) Addig is ismerd meg tanárainkat, nézd meg tantermeinket!

11 megdönthetetlen érv, amiért érdemes minket választanod:

 1. Hétvégi időpontok - munka, vagy család mellett is tanulhatsz
 2. Kedvező részletfizetési lehetőségek - a Kőfaragó, műköves, épületszobrász tanfolyam és a vizsga árára is!
 3. Rugalmas időbeosztás
 4. Vállalható óraszámok
 5. Időpont garancia - nálunk minden meghirdetett Kőfaragó, műköves, épületszobrász tanfolyam elindul
 6. Gyakorlatközpontú Kőfaragó, műköves, épületszobrász oktatás, sok szakmai gyakorlat
 7. Kiemelkedő vizsgaeredmények: 97% feletti sikeres vizsgaarány, vizsgagarancia
 8. Segítünk munkát találni - a sikeres elhelyezések aránya 87% feletti
 9. Hatalmas meglepetés ajándékcsomag és kedvezménykártyák minden beiratkozónak!
 10. Nemzetközi tanúsítvány, tetszés szerinti európai nyelven
 11. Továbbképzési lehetőség 20% akciós kedvezménnyel!

Szakmai gyakorlat

Ha nálunk tanulsz, gyakorlati képzésedet a szakma legnívósabb vállalkozásainál végezheted.

A szakmai gyakorlathoz anyagokra és eszközökre is szükséged lesz. Ezek ára nincs benne a tandíjban. Mi segítünk ezek beszerzésében és rajtunk keresztül kedvezményes, nagykereskedelmi áron mindent megvehetsz.
(Ezek az eszközök, anyagok természetesen a képzés után is saját tulajdonodban maradnak!)

Elhelyezkedés és fizetés

Kőfaragóként legegyszerűbben alkalmazottként helyezkedhetsz el. Így jellemzően havi 120.000 - 140.000 forintot kereshetsz. Megfelelő gyakorlattal és szakmai kapcsolatokkal alapíthatsz kőfaragó vállalkozást, így alvállalkozóként dolgozhatsz nagyobb építkezéseken. Vállalkozóként 300.000 - 400.00 forintot is megkereshetsz, de ha alkalmazottakat is dolgoztatsz és sok megbízásod van ennél jóval több jövedelemre is szert tehetsz. (Vállalkozóként valójában csak ügyességedtől és munkabírásodtól függ mekkora jövedelmet érsz el.)
Szinte minden régi európai országban nagy gondot fordítanak a régi épületek felújítására, az eredeti állapotok helyreállítására. Kőfaragókra, mákövesekre és épületszobrászokra tehát ezekben az országokban is nagy szükség van. A nálunk szerzett tudással szerencsét próbálhatsz Németországban, Ausztriában, vagy Angliában. Ezekben az országokban természetesen a hazai jövedelmed többszörösét is megkeresheted.. Ehhez azonban a szakmai ismereteken és gyakorlaton kívül erős, használható nyelvtudásra van szükséged. Szerencsés vagy, mert mi abban is segítünk, hogy ezt a tudást megszerezd! Az kőfaragó tanfolyam ideje alatt nálunk a 239.999 forintos nyelvi képzésért csak 49.990 forintot kell fizetned.

Már a képzés ideje alatt is ingyenes, a termelésben letöltött szakmai gyakorlat biztosítunk, a vizsga sikeres letétele után pedig partnereinken keresztül álláslehetőségeket kínálunk!

OKJ-s szaktanfolyamok magas szakmai elismertséggel, immáron 12 éve a Magyar Felnőttképző és Távoktató Vizsgaközpont Zrt. szervezésében!

question mark icon
Csatlakozz futó csoportunkhoz! Ne maradj le, ezt a Kőfaragó, műköves, épületszobrász tanfolyamot nem érdemes kihagyni!
Jelentkezz most!
Kérd ingyenes tájékotatókat!
Tudj meg többet a Kőfaragó, műköves, épületszobrász tanfolyamról!
Képeztesse munkatársait! A Kőfaragó, műköves, épületszobrász tanfolyamainkat igény esetén zárt, illetve kihelyezett képzés formájában is megtartjuk. Kérje speciális, az önök igényei szerint kialakított ajánlatunkat!

A Kőfaragó, műköves, épületszobrász tanfolyamunkon ezekről is tanulni fogsz:

Kinek ajánljuk ezt a munkát?

Ha szereted a régi épületeket, várakat, kastélyokat, tornyokat, templomokat, kúriákat, fontos számodra ezek felújítása, rendbehozatala, akkor olvasd tovább ezt az oldalt. Ehhez a szakmához ugyanis nem elég a fizikai erő, a jó állóképesség, a kézügyesség, kellő elhivatottságra is szükség van. Ha mindez megvan benned, jelentkezz tanfolyamunkra, hogy mielőbb a kezedben lehessen az oklevél. Néhány év múlva majd büszkén mutogathatod gyerekeidnek az általad felújított épületeket.

INGYENES PRÓBA!

Mi nem árulunk zsákbamacskát. Ülj be egy óránkra és győződj meg magad képzésünk színvonaláról. Élj az ingyenes próba lehetőségével, egyeztess időpontot minél hamarabb! (Keress minket a 06-1-700-4144-es telefonszámon, vagy írj a uszolg@vallalkozosuli.hu címre.) Addig is ismerd meg tanárainkat, nézd meg tantermeinket!

Mivel foglalkozik a Kőfaragó, műköves, épületszobrász?

 • Mintát, formát, sablont készít
 • Műkövet készít a műhelyben
 • Műkövet készít a helyszínen
 • Díszítőelemeket készít gipszből
 • Kőanyagú építő- és díszítő elemeket készít
 • Beépíti (elhelyezi) az elkészült munkadarabot
 • Helyreállítási, javítási, felújítási, restaurálási munkát végez
Nem kell félned, nem kell állandóan az iskolapadban ülnöd! A Kőfaragó, műköves, épületszobrász tanfolyamon magas a gyakorlat aránya!

Csak négy lépésre vagy új szakmádtól!

Beiratkozás
Tanfolyam
Sikeres vizsga
Elhelyezkedés

Még mindig nem jelentkeztél? Igyekezz, töltsd ki a jelentkezési lapot, a szabad helyek száma korlátozott!! Ne szalaszd el a lehetőséget, ezt a Kőfaragó, műköves, épületszobrász tanfolyamot nem érdemes kihagyni! Kezedben a jövőd!

Tárgyi eszközeink

A jó iskola valódi élményt ad! Ehhez persze optimális technikai feltételek kellenek. Ha nálunk tanulsz, korszerű és kiváló körülmények között ismerkedhetsz meg választott szakmáddal - tanulás közben is remekül érzed majd magad!

Válassz tanfolyamaink közül! Mi kiváló helyszínt, ideális eszközöket adunk ahhoz, hogy a szakterületed professzionális szakemberévé válj!

eszköz: 1 thumb
Jelentkezz most!
Kérd ingyenes tájékotatókat!
Tudj meg többet a Kőfaragó, műköves, épületszobrász tanfolyamról!
Képeztesse munkatársait! Tanfolyamainkat igény esetén zárt, illetve kihelyezett képzés formájában is megtartjuk. Kérje speciális, az önök igényei szerint kialakított ajánlatunkat!
question mark icon

Maradt még kérdésed? Keress minket!

06-1-700-4144 | uszolg@vallalkozosuli.hu | 1066 Budapest, Lovag utca 9-11., I. emelet

AJÁNDÉKOK, KEDVEZMÉNYEK - máshol ilyet nem találsz!

 • ELEKTRONIKUS SEGÉDANYAGOK - az összes szükséges jegyzet, elektronikus anyag, videó, kép, hang, ILIAS távoktatási rendszerünkben - EGYEDÜLÁLLÓ A FELNŐTTKÉPZÉSBEN!
 • Hogyan tanuljunk? - Elektronikus anyagunk segítségével könnyebb lesz az elméleti tárgyak elsajátítása.15.990 Ft értékű SAJÁT FEJLESZTÉSŰ, EXKLUZÍV ANYAG. CSAK NÁLUNK!
 • Az ütős önéletrajz és a profi állásinterjú trükkjei Te most ezt a 15.990 Ft értékű elektronikus anyagot is TÉRÍTÉSMENTESEN kapod. Máshol el nem érhető EXKLUZÍV ANYAG!
 • Profi támogatás az elhelyezkedésben, vállalkozás indításában - A FELNŐTTKÉPZŐK KÖZÜL EGYEDÜL MI MUNKAERŐ-KÖZVETÍTŐ ÉS KÖLCSÖNZŐ CÉGET MŰKÖDTETÜNK
 • Pályaorientációs tanácsadás – ha nem tudod még biztosan, melyik szakmát válaszd
 • Előzetes tudásszint-felmérés – ha van beszámítható előképzettséged, amivel RÖVIDEBB vagy OLCSÓBB lehet Neked a képzés!
 • Külsős szakmai gyakorlat szervezése – MÁS ISKOLÁK EZT NEM IS VÁLLALJÁK!
 • KRESZ tanfolyam – TELJESEN INGYEN, CSAK NÁLUNK!
 • Bankszámla HAVI 0 forintos kezelési költséggel - CSAK KÉRNED KELL! Tanulói telefon-előfizetés - 0 forintos alapdíjjal - CSAK KÉRNED KELL!
 • Törzskártya a SOTE KLUBBA - 1 éves ingyenes belépés, 20%-os fogyasztási kedvezmény!
 • INGYENES MASSZÁZS szépségszalonunkban, 1 alkalommal – a Kőfaragó, műköves, épületszobrász tanfolyam fáradalmait itt kipihenheted!
 • Ajándék vacsora ÉLETED VÉGÉIG minden születés- és névnapodra a Dióhéj étteremben! KUPONFÜZET, ami további kedvezmények egész csokrára jogosít fel. Partnereink több, mint 100 ajándéka és kedvezménye - ilyen csomagot máshol nem találsz! HA CSAK AZ AJÁNDÉKOK FELÉT BEVÁLTOD, az is több mint 500.000 Ft!
 • 90% KEDVEZMÉNNYEL KAPOD CSAK NÁLUNK: Informatikai alapismeretek – ECDL 7 modul, Outlook csoportmunka és kiterjesztett Excel-használat tanfolyamot, 239.990 Ft helyett 49.990 Ft-ért.
 • 50% KEDVEZMÉNNYEL KAPOD CSAK NÁLUNK: Az összes tankönyvet, szakkönyvet, segédanyagot, amit a képzéshez célszerű megvenned – nem teszünk rá hasznot, nagykereskedelmi áron adjuk Neked A tanfolyamhoz szükséges összes eszközt, anyagot, amit esetleg meg kell venned – nagykereskedelmi áron, haszon nélkül beszerezzük Neked!
 • 20% KEDVEZMÉNNYEL KAPOD CSAK NÁLUNK: BÁRMILYEN FAKULTÁCIÓRA, TOVÁBBKÉPZÉSRE VAGY MÁSIK TANFOLYAMRA JELENTKEZEL HOZZÁNK, 20% kedvezményt biztosítunk Neked a teljes tandíjból! A Dióhéj étteremből rendelt ételek és italok árából tanulónkként 20% kedvezményt kapsz, akkor is, ha már nem jársz hozzánk az iskolába!