Természet-és környezetvédelmi technikus képzés

Hétvégi vagy esti képzés vizsga- és időpont-garanciával, álláslehetőséggel!
 • Nálunk versenyképes szakmát és azonnal állásajánlatokat kapsz.
 • Álláslehetőségek SAJÁT PARTNERCÉGEINKNÉL is!
 • Válassz minket, ahol a sikeres vizsgák aránya 97%, a vizsga után 3 hónapon belül elhelyezkedők aránya 0%.
 • Ez a képzésünk jelenleg nem indul, kérjük tekintse meg további kínálatunkat és válasszon jelenlegi képzéseink közül!

A természet és a környezet védelmének fontosságáról ma már senkit sem kell győzködni. Ne csak beszélj róla, hanem tegyél is érte! Természet- és környezetvédelmi technikusként olyan értelmes, hasznos munkát végezhetsz, amivel elősegíted környezetünk megóvását, a jobb életminőség megteremtését. Miközben fontos ügyért dolgozol, “mellesleg” tisztességesen meg is élhetsz belőle.
Ingyenes tájékoztató
Jelentkezés
Tudj meg többet a természet-és környezetvédelmi technikus tanfolyamról!
Még be sem iratkoztál, de máris izgulsz a vizsgák miatt? Felesleges! Az elmúlt évek adatai szerint nálunk a sikeresen vizsgázók aránya 97% felett van, ráadásul mindenkinek biztonságot nyújt a vizsgagarancia!
Álláslehetőségek külföldön és belföldön, pályakezdőknek is! Mi a végzés után sem hagyunk magadra. Partnereinken keresztül támogatunk a hazai és a külföldi munkakeresésben. Ennek is köszönhető, hogy végzőseink 87 %-a a vizsga után 3 hónapon belül sikeresen elhelyezkedik!
Természet-és környezetvédelmi technikus képzéseinken eddig összességében közel 800 diák szerezte meg azokat a szakmai ismereteket, melyek hozzásegítik birtokosukat a szakmai sikerhez.

Legutóbbi vizsgaeredményeink:
Dátum Sikeresen vizsgázók száma Jegyek átlaga
2013. február 24 tanuló 4.8
2013. március 25 tanuló 4.3
2013. július 26 tanuló 4.5

Ezúton is gratulálunk és köszönjük a vizsgabizottság munkáját! Ezek azok a valódi eredmények, amik a képzés színvonalát minősítik!

Bársony Daniella: 1 thumb
Nem tudsz várni következő csoportunk indulásáig?
Csatlakozz futó csoportunkhoz!
question mark icon

Kérdésed van? További információkra van szükséged?

Kérd ingyenes tájékoztatónkat, vagy keress minket:
06-1-700-4144 | uszolg@vallalkozosuli.hu | 1066 Budapest, Lovag utca 9-11., I. emelet
Ingyenes tájékoztató
Jelentkezés
Tudj meg többet a természet-és környezetvédelmi technikus tanfolyamról!

INGYENES PRÓBA!

Mi nem árulunk zsákbamacskát. Ülj be egy óránkra és győződj meg magad képzésünk színvonaláról. Élj az ingyenes próba lehetőségével, egyeztess időpontot minél hamarabb! (Keress minket a 06-1-700-4144-es telefonszámon, vagy írj a uszolg@vallalkozosuli.hu címre.) Addig is ismerd meg tanárainkat, nézd meg tantermeinket!

11 megdönthetetlen érv, amiért érdemes minket választanod:

 1. Hétvégi időpontok - munka, vagy család mellett is tanulhatsz
 2. Kedvező részletfizetési lehetőségek - a természet-és környezetvédelmi technikus tanfolyam és a vizsga árára is!
 3. Rugalmas időbeosztás
 4. Vállalható óraszámok
 5. Időpont garancia - nálunk minden meghirdetett természet-és környezetvédelmi technikus tanfolyam elindul
 6. Gyakorlatközpontú természet-és környezetvédelmi technikus oktatás, sok szakmai gyakorlat
 7. Kiemelkedő vizsgaeredmények: 97% feletti sikeres vizsgaarány, vizsgagarancia
 8. Segítünk munkát találni - a sikeres elhelyezések aránya 0% feletti
 9. Hatalmas meglepetés ajándékcsomag és kedvezménykártyák minden beiratkozónak!
 10. Nemzetközi tanúsítvány, tetszés szerinti európai nyelven
 11. Továbbképzési lehetőség 20% akciós kedvezménnyel!

Szakmai gyakorlat

Ha nálunk tanulsz, gyakorlati képzésedet a szakma legnívósabb vállalkozásainál végezheted.

A szakmai gyakorlathoz anyagokra és eszközökre is szükséged lesz. Ezek ára nincs benne a tandíjban. Mi segítünk ezek beszerzésében és rajtunk keresztül kedvezményes, nagykereskedelmi áron mindent megvehetsz.
(Ezek az eszközök, anyagok természetesen a képzés után is saját tulajdonodban maradnak!)

Elhelyezkedés és fizetés

A természet- és környezetvédelem szerepe egyre nő, nagy szükség van ezért a témában járatos, képzett szakemberekre. Természet- és környezetvédelmi technikusként gazdálkodó szervezeteknél, önkormányzatoknál, vagy szakhatóságoknál is elhelyezkedhetsz. Így, alkalmazottként jellemzően havi 140.000 - 160.000 forintot kereshetsz.

Nem minden vállalat, szervezet foglalkoztat belső természet- és környezetvédelmi munkatársat. Igény esetén ők külső vállalkozót kérnek fel az ilyen feladatok ellátására. A nálunk szerzett végzettséggel és kellő gyakorlattal számodra is nyitott a lehetőség arra, hogy ilyen szakértői vállalkozást indíts. Így akár havi 300.000 - 400.000 forintot is megkereshetsz. (Vállalkozói jövedelmed természetesen csak ügyességedtő és szorgalmadtól függ.)

Természetesen külföldön is szükség van természet- és környezetvédelmi technikusokra, a nálunk szerzett tudással ott is szerencsét próbálhatsz. Németországban, Ausztriában, vagy Angliában természetesen a hazai jövedelmed többszörösét is megkeresheted. Ehhez azonban a szakmai ismereteken és gyakorlaton kívül erős, használható nyelvtudásra van szükséged. Szerencsés vagy, mert mi abban is segítünk, hogy ezt a tudást megszerezd! Az természet- és környezetvédelmi technikusi képzés ideje alatt nálunk a 239.999 forintos nyelvi képzésért csak 49.990 forintot kell fizetned.

OKJ-s szaktanfolyamok magas szakmai elismertséggel, immáron 12 éve a Magyar Felnőttképző és Távoktató Vizsgaközpont Zrt. szervezésében!

question mark icon
Csatlakozz futó csoportunkhoz! Ne maradj le, ezt a természet-és környezetvédelmi technikus tanfolyamot nem érdemes kihagyni!
Jelentkezz most!
Kérd ingyenes tájékotatókat!
Tudj meg többet a természet-és környezetvédelmi technikus tanfolyamról!
Képeztesse munkatársait! A természet-és környezetvédelmi technikus tanfolyamainkat igény esetén zárt, illetve kihelyezett képzés formájában is megtartjuk. Kérje speciális, az önök igényei szerint kialakított ajánlatunkat!

A Természet-és környezetvédelmi technikus tanfolyamunkon ezekről is tanulni fogsz:

Kinek ajánljuk ezt a munkát?

Nagyon összetett munka ez, hiszen a természet- és környezetvédelmi technikusnak a növény- és állattanhoz, a földtanhoz, a veszélyes hulladékokhoz és még számos más területhez is értenie kell. Ha vonzanak a természettudományok, de nem elméleti, hanem gyakorlati munkát szeretnél végezni, akkor Neked való ez a szakma. Jelentkezz most, hogy ne maradj le a következő tanfolyamról!

INGYENES PRÓBA!

Mi nem árulunk zsákbamacskát. Ülj be egy óránkra és győződj meg magad képzésünk színvonaláról. Élj az ingyenes próba lehetőségével, egyeztess időpontot minél hamarabb! (Keress minket a 06-1-700-4144-es telefonszámon, vagy írj a uszolg@vallalkozosuli.hu címre.) Addig is ismerd meg tanárainkat, nézd meg tantermeinket!

Mivel foglalkozik a Természet-és környezetvédelmi technikus?

 • Nyilvántartja a rendszerparamétereket, a veszélyes anyagokat.
 • Helyrajzi szám szerinti nyilvántartást, hálótérkép szerinti nyilvántartást, gazdálkodási egység szerinti nyilvántartást vezet.
 • Részt vesz a környezetvédelmi hatásvizsgálati és környezetvédelmi felülvizsgálati eljárásokhoz szükséges adatszolgáltatásban.
 • Természetvédelmi alapterv készítésében vesz részt.
 • Természetvédelmi érték meghatározását végzi, természetkárosítás mérését, értékelését, erdők egészségügyi vizsgálatát végzi.
 • Földtani, víztani értékeket, növény- és állattani értékeket, tájképi értékeket, kultúrtörténeti értékeket, tájékozódást segítő, közlekedést segítő, tartózkodást segítő berendezéseket kezel.
 • Pályázatok elbírálásában, szél és vízerózió elleni védelemben, talajjavítási munkákban, integrált gazdálkodásban, ökológiai gazdálkodásban részt vesz.
Nem kell félned, nem kell állandóan az iskolapadban ülnöd! A természet-és környezetvédelmi technikus tanfolyamon magas a gyakorlat aránya!

Csak négy lépésre vagy új szakmádtól!

Beiratkozás
Tanfolyam
Sikeres vizsga
Elhelyezkedés

Még mindig nem jelentkeztél? Igyekezz, töltsd ki a jelentkezési lapot, a szabad helyek száma korlátozott!! Ne szalaszd el a lehetőséget, ezt a természet-és környezetvédelmi technikus tanfolyamot nem érdemes kihagyni! Kezedben a jövőd!

Tárgyi eszközeink

A jó iskola valódi élményt ad! Ehhez persze optimális technikai feltételek kellenek. Ha nálunk tanulsz, korszerű és kiváló körülmények között ismerkedhetsz meg választott szakmáddal - tanulás közben is remekül érzed majd magad!

Válassz tanfolyamaink közül! Mi kiváló helyszínt, ideális eszközöket adunk ahhoz, hogy a szakterületed professzionális szakemberévé válj!

eszköz: 1 thumb
Jelentkezz most!
Kérd ingyenes tájékotatókat!
Tudj meg többet a természet-és környezetvédelmi technikus tanfolyamról!
Képeztesse munkatársait! Tanfolyamainkat igény esetén zárt, illetve kihelyezett képzés formájában is megtartjuk. Kérje speciális, az önök igényei szerint kialakított ajánlatunkat!
question mark icon

Maradt még kérdésed? Keress minket!

06-1-700-4144 | uszolg@vallalkozosuli.hu | 1066 Budapest, Lovag utca 9-11., I. emelet

AJÁNDÉKOK, KEDVEZMÉNYEK - máshol ilyet nem találsz!

 • ELEKTRONIKUS SEGÉDANYAGOK - az összes szükséges jegyzet, elektronikus anyag, videó, kép, hang, ILIAS távoktatási rendszerünkben - EGYEDÜLÁLLÓ A FELNŐTTKÉPZÉSBEN!
 • Hogyan tanuljunk? - Elektronikus anyagunk segítségével könnyebb lesz az elméleti tárgyak elsajátítása.15.990 Ft értékű SAJÁT FEJLESZTÉSŰ, EXKLUZÍV ANYAG. CSAK NÁLUNK!
 • Az ütős önéletrajz és a profi állásinterjú trükkjei Te most ezt a 15.990 Ft értékű elektronikus anyagot is TÉRÍTÉSMENTESEN kapod. Máshol el nem érhető EXKLUZÍV ANYAG!
 • Profi támogatás az elhelyezkedésben, vállalkozás indításában - A FELNŐTTKÉPZŐK KÖZÜL EGYEDÜL MI MUNKAERŐ-KÖZVETÍTŐ ÉS KÖLCSÖNZŐ CÉGET MŰKÖDTETÜNK
 • Pályaorientációs tanácsadás – ha nem tudod még biztosan, melyik szakmát válaszd
 • Előzetes tudásszint-felmérés – ha van beszámítható előképzettséged, amivel RÖVIDEBB vagy OLCSÓBB lehet Neked a képzés!
 • Külsős szakmai gyakorlat szervezése – MÁS ISKOLÁK EZT NEM IS VÁLLALJÁK!
 • KRESZ tanfolyam – TELJESEN INGYEN, CSAK NÁLUNK!
 • Bankszámla HAVI 0 forintos kezelési költséggel - CSAK KÉRNED KELL! Tanulói telefon-előfizetés - 0 forintos alapdíjjal - CSAK KÉRNED KELL!
 • Törzskártya a SOTE KLUBBA - 1 éves ingyenes belépés, 20%-os fogyasztási kedvezmény!
 • INGYENES MASSZÁZS szépségszalonunkban, 1 alkalommal – a természet-és környezetvédelmi technikus tanfolyam fáradalmait itt kipihenheted!
 • Ajándék vacsora ÉLETED VÉGÉIG minden születés- és névnapodra a Dióhéj étteremben! KUPONFÜZET, ami további kedvezmények egész csokrára jogosít fel. Partnereink több, mint 100 ajándéka és kedvezménye - ilyen csomagot máshol nem találsz! HA CSAK AZ AJÁNDÉKOK FELÉT BEVÁLTOD, az is több mint 500.000 Ft!
 • 90% KEDVEZMÉNNYEL KAPOD CSAK NÁLUNK: Informatikai alapismeretek – ECDL 7 modul, Outlook csoportmunka és kiterjesztett Excel-használat tanfolyamot, 239.990 Ft helyett 49.990 Ft-ért.
 • 50% KEDVEZMÉNNYEL KAPOD CSAK NÁLUNK: Az összes tankönyvet, szakkönyvet, segédanyagot, amit a képzéshez célszerű megvenned – nem teszünk rá hasznot, nagykereskedelmi áron adjuk Neked A tanfolyamhoz szükséges összes eszközt, anyagot, amit esetleg meg kell venned – nagykereskedelmi áron, haszon nélkül beszerezzük Neked!
 • 20% KEDVEZMÉNNYEL KAPOD CSAK NÁLUNK: BÁRMILYEN FAKULTÁCIÓRA, TOVÁBBKÉPZÉSRE VAGY MÁSIK TANFOLYAMRA JELENTKEZEL HOZZÁNK, 20% kedvezményt biztosítunk Neked a teljes tandíjból! A Dióhéj étteremből rendelt ételek és italok árából tanulónkként 20% kedvezményt kapsz, akkor is, ha már nem jársz hozzánk az iskolába!