FFP2 szájmaszk egy férfin

Az FFP2 szájmaszk volt a nagyszerű döntés

Festő és mázolóként tevékenykedem, munkám során egy nap alatt több kilogramm porral és szennyeződéssel vívok meg. Sajnos az arra érzékenyeknek fulladási rohamot is okozhat, és egy egészséges ember légzőszerveit is erősen megpróbálhatja, ha napi szinten nagy mennyiséget szív be folyamatosan az efféle anyagokból.

Mivel pár nap után magam is elkezdtem tapasztalni az egyre nagyobb irritációt, úgy döntöttem, hogy átugorva a hagyományos nylon meg sebészi maszkok utáni böngészést, egy tartósabb verzió után keresek, mégpedig a FFP2 szájmaszk után, ami már a bejövő szennyeződéstől is óv. Az alapos böngészés során jutottam el az Elit Safety oldalára, ahol már konkrétan erre szakosodott termékekből tudtam válogatni.

Megfogott, hogy többéves tapasztalattal rendelkeznek, ráadásul bővítették kínálatukat az olasz fejlesztésű, BLS group termékeivel, melyekkel a cég webshopjában találkoztam először. Ezekkel együtt, többféle jól záró FFP2 szájmaszkot találtam, amik mindegyike ideális megoldást jelenthet munkám során. Az FFP2 szájmaszk arcrésze nagyon jól szűr, ezért teljesen tiszta a légmozgás benne, nem kellett bajlódnom, hogy eltömődött és kuka. Külön tetszett, hogy többféle arcméretre igazítható, miközben tartja a jó záródást, így be tudtam állítani kényelmesen. A kilégzőszelep aranyat ért, mivel napi szinten sok órát dolgozom, van, hogy magas hőségben, és a szelepnek köszönhetően nem fülledt be az arcom a legnagyobb kánikulában sem, párát nem is éreztem benne. Az én véleményem szerint az FFP2 szájmaszk ideális minden kollegának, és hobbistának!